Vacanța de Sfânta Maria în AUSTRIA!

de la 365 Euro 14-18 august 2024 < Inapoi
Vacanța de Sfânta Maria în AUSTRIA!

Vacanța de Sfânta Maria în AUSTRIA!

Salzburg-Gmunden-Mondsee-Innsbruck-Wattens(Swarovski)-Tratzberg-Alpbach-Kreuzenstein

 

Perioada:14-18 august 2024

Preț: 365 Euro-valabil la 40 de plătitori

Early booking: 345 Euro-până la 01.03.2024

 

 

Programul excursiei:

 

Ziua 1.

Pornire din Oradea,de la Șirul canonicilor la ora 4,30.În jurul amiezii sosire în pitoreasca zonă,cunoscută sub denumirea la Salzkammergut.Pe malul lacului Traunsee în localitatea Gmunden,vizităm castelul Ort,construit pe suprafața lacului.Orașul Mondsee,centrul localităților de pe malul lacului cu acelaș nume,ne așteaptă ,în centru cu impresionanta biserică în stil baroc și ansamblul de case multicolore. Cazare în zona Salzburg.

 

Ziua 2.

După micul dejun,tur pietonal în Salzburg;considerat unul din cele mai frumoase orașe europene;situat pe malul râului Salzach.Vizităm grădinile Mirabell ;casa în care s-a născut geniul muzicii-Mozart;Getreidegasse-strada comercială cu atmosferă medievală;domul;Residenz-fostul palat arhiepiscopal.,castelul Hellbrunn,situat la periferia orașului,  unde ne așteaptă  minunate grădini și fântâni arteziene spectaculoase. Cazare la acelaș hotel.

 

Ziua 3.

Mic dejun.Continuarea drumului spre Innsbruck.Tur pietonal în centrul vechi:Goldenes Dachl(acoperișul de aur);fostul palat imperial-Hofburg;turnul orășenesc;biserica Hofkirche.Cazare în mica stațiune Götzens, situată la poalele Alpilor.Plimbare prin stațiune,vizitarea bisericii Sf. Petru și Pavel,în stil baroc.

 

Ziua 4.

La doar 20 km de Innsbruck,descoperim miraculoasa lume a cristalelor Swarovski.(Wattens).Vizitare și posibilitate de cumpărături.Drumul se continuă spre castelul Tratzberg (sec.XVI)un exemplu tipic de arhitectură alpină;unul dintre cele mai bine păstrate  castele ale Austriei.Apoi poposim în Alpbach,considerat cel mai frumos sat al țării.Plimbare printre casele de lemn cu flori colorate.Seara , cazare în Salzburg.

 

Ziua 5.

Mic dejun.Pornim de-a lungul Dunării,zonă cunoscută sub denumirea de Wachau.Peisajul este fermecător.Pauze foto.Vizitarea cetății Kreuzenstein,ridicată pe ruinele unei construcții medievale la 265 m altitudine.Pornire spre Oradea.Sosire noaptea.

 

 

Servicii incluse în preț:

 - transport cu autocar 3*cu AC

 - cazare 4 nopți la hotel 3* în camere cu 2 paturi. Supliment single:95 euro/4 nopți

 - mic dejun.Opțional :4 cine-89 Euro

 - însoțitor de grup/ghid

 

NU sunt incluse în preț:

- intrările la obiective-aprox.70 Euro

- asigurarea medicală și storno-recomandate

 

Condiţii de participare

- CI sau paşaport valabil.

- pentru minorii neînsoţiţi de ambii părinţi ,acord parental

 

Copyright 2016 by Dominotours.ro, toate drepturile rezervate

Oradea, Strada Moscovei nr 7   |   Telefon: 0743-494713 / 0259-436.036   |   E-mail: domino.tours@yahoo.com

 

Licenta de turism: A4488, Brevet de turism: 72/1999 Asigurarea privind rambursarea de repatriere si/sau sumelor achitate in cazul insolvabilitatii sau falimentului agentiei de turism: nr. I-58070

valabil pana la data 14.12.2024