ROMÂNIA - frumusețile toamnei

de la 530 Lei 07 - 09 octombrie 2022 < Inapoi
ROMÂNIA - frumusețile toamnei

România - frumusețile toamnei

 

Sovata - Lăzarea - Gheorghieni - Cheile Bicazului - Lacu Roșu - Praid - Odorheiul Secuiesc


Perioada: 07 - 09 octombrie 2022
Preț: 530 lei - valabil la 40 plătitori


Acceptăm plata si cu tichete de vacanță !

 

Programul excursiei
 Ziua 1.

Pornire din Oradea,la ora 6,00 de la Șirul Canonicilor.Sosire la Sovata. Plimbare prin vestita stațiune balneară, admirând frumoasele vile ,recent renovate; vestitul lac Ursu.Continuarea drumului spre localitatea Lăzarea pentru a vedea minunatul castel renascentist al conților Lázár. După aprox.10 km ajungem în Gheorghieni - orașul cu cele mai multe zile friguroase din an. Plimbare în pța.Libertății. Cazare.


Ziua 2. 

După micul dejun,pornire spre unul din cele mai frumoase peisaje ale țării: Cheile Bicazului. Străbatem la pas vestitele chei.Întoarcere la Lacu Roșu. Ne lăsăm fermecați de legenda lacului și de peisajul înconjurător.Cazare.


Ziua 3. 

Mic dejun.. Pornire spre Praid - localitate a cărui nume este legat de mina de sare.Vizitarea salinei deplasare cu autobuzul pană la adâncimea de 120 m(Orizontul 50) unde ne aşteaptă un orăşel subteran cu locuri de joacă pentru copii;capelă ecumenică; locuri de recreere; cinematograf 3D; cafenea;farmacie cu produse naturiste,etc. Ajunși din nou la suprafață, deplasare spre Odorheiu Secuiesc, localitate situată pe malul Târnavei Mari. În Băile Seiche, cartier al localității, vizităm recent deschisul parc - Mini Transilvania - peste 90 din cele mai semnificative clădiri transilvănene în miniatură; precum și porțile secuiești ,care duc la mormântul lui Orbán Balázs, cunoscut etnograf,scriitor din sec.19. Pornire spre Oradea.Sosire seara.

 

Servicii incluse în preț:
    - transport cu autocar 3* cu AC  
    - 2 nopți cazare la hotel 3* camere duble

    - Supliment single 110 lei/2 nopți
    - masă: mic dejun, Opțional cină: 90 lei/2 cine
    - însoțitor din partea agenției

 

Nu sunt incluse în preț:

    - intrările la obiective - aproximativ 90 lei

 

Condiții de participare: act de identitate valabil

Copyright 2016 by Dominotours.ro, toate drepturile rezervate

Oradea, Strada Moscovei nr 7   |   Telefon: 0743-494713 / 0259-436.036   |   E-mail: domino.tours@yahoo.com

 

Licenta de turism: A4488, Brevet de turism: 72/1999 Asigurarea privind rambursarea de repatriere si/sau sumelor achitate in cazulinsolvabilitatii sau falimentului agentiei de turism: nr. I-43363

valabil pana la data 14.12.2016