BULGARIA

de la 315 Euro 24 - 30 august 2021 < Inapoi
BULGARIA

B U L G A R I A - trandafiri, litoral, mănăstiri

 

Sofia-mănăstirea Rila - Plovdiv - Valea Trandafirilor - Nessebar - Albena

 

Perioada:24-30 august 2021

 

Preț:315 Euro-valabil la 40 de plătitori

 

 

Early booking:295 Euro-valabil până la 09.04.2021

 

Programul excursiei

 Ziua 1.

Pornire din Oradea,la ora 6,00 din parcarea din spatele Casei de cultură a sindicatelor.Traversarea României și trecere peste Dunăre în Bulgaria.Sosire la Sofia spre seară.Cazare.

 

 Ziua 2.

După micul dejun tur de oraș în capitala bulgară:catedrala Alexander Nevski;sinagoga centrală;teatrul de stat; bazilica Sveta Sofia;Palatul culturii.Pornire spre mănăstirea Rila,cea mai mare și mai cunoscută mănăstire ortodoxă din Bulgaria.Vizitare.Întoarcere în Sofia.Cazare.

 

 Ziua 3.

Mic dejun.Pornire spre Plovdiv-al doilea oraș ca mărime a Bulgariei.Dintre vestigiile trecutului vedem teatrul și stadionul(sec. II) apoi descoperim orașul vechi cu splendide clădiri în stil renascentist bulgar, 2 djamii și o sinagogă.Continuăm drumul spre cunoscuta Vale a trandafirilor,unde se obține cel mai important produs de export al țării:uleiul de trandafiri.Vizitarea Casei trandafirilor,posibilitate de cumpărare de produse specifice.Cazare în Kazanlak, oraș situat la poalele munților Balcani.

 

 Ziua 4.

Urmăm drumul spre însoritul litoral al Mării Negre.Trecând pe lânga Burgas,ne îndreptăm spre istmul care ne duce spre peninsula unde se găsește localitatea Nesserbar  parte a patrimoniului UNESCO.La intrare , ne întâmpina  moara de vânt datând din epoca turcă.Vedem biserici construite în secolele 10-18, precum și case monument.Sosire în Albena ,cea mai elegantă stațiune la M. Neagră. Cazare;timp liber.

 

 Ziua 5.

Zi de plajă,baie,plimbări.După masa-opțional-deplasare la Balcic pentru a vedea palatul regal  ridicat între 1926-1937 pentru Regina Maria a României. Cazare în Albena.

 

 Ziua 6.

După micul dejun pornire spre casă.Înainte de a părăsi Bulgaria,încă o scurtă oprire la Russe .În zona centrală admirăm câteva dintre cele aproape 200 de clădiri maiestuoase în stil neobaroc și neorococo . Traversăm Podul  Prieteniei  și  prin Giurgiu intrăm în România.Cazare în zona Brașov.

 

 Ziua 7.

În drum spre casă oprire în Brașov oraș situat la poalele Tâmpei.Plimbare prin oraș:Biserica neagră; Casa sfatului;Turnul țesătorilor; Poarta Sf. Ecaterina.Timp liber. Sosire la Oradea seara.

 

Servicii incluse în preț:  

- transport cu autocar 3* cu AC 

- cazare la hoteluri 3-4*în camere duble 

 Supliment cameră single:65 Euro/sejur.  

- mic dejun.Opțional:cină 78 Euro/sejur 

- însoțitor de grup;ghid local  

 

NU sunt incluse în preț:

- intrările la obiective-aprox. 10 Euro  

- excursia la Balcic-10 Euro(se realizează la minim 20 de participanți)

- asigurarea medicală și storno-recomandate

 

Condiții de participare:

- carte de identitate sau pașaport valabil

- pentru minorii neînsoțiți de ambii părinți, acord parental 

Copyright 2016 by Dominotours.ro, toate drepturile rezervate

Oradea, Strada Moscovei nr 7   |   Telefon: 0743-494713 / 0259-436.036   |   E-mail: domino.tours@yahoo.com

 

Licenta de turism: A4488, Brevet de turism: 72/1999 Asigurarea privind rambursarea de repatriere si/sau sumelor achitate in cazulinsolvabilitatii sau falimentului agentiei de turism: nr. I-43363

valabil pana la data 14.12.2016