SPANIA - ANDALUZIA Avion

Pret: 605 Euro 17,05, 07.06, 28.06, 16.08
< Inapoi
SPANIA - ANDALUZIA Avion

Barcelona – Montserrat – Madrid – Zaragoza – El Escorial – Aranjuez – Toledo – Cordoba – Sevilla – Gibraltar – Costa del Sol – Granada – Valencia – PortAventura

 

Ziua 1.   CLUJ NAPOCA  – BARCELONA                   

Prezentare în Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj la ora 15.00 pentru zborul Cluj Napoca-  Barcelona, cu  compania Wizz Air . După aterizare, transfer pentru cazare şi cină la hotel pe Costa Brava.

 

Ziua 2. Costa Brava –  Valuri, Plaja, Soare pe Malul Mediteranei

Mic dejun. Ne vom bucura de un soare strălucitor, o mare incredibil de frumoasă, de spiritul latin exuberant, de multitudinea de opţiuni de petrecere a timpului liber: restaurante, piscine, discoteci, cluburi. Cină şi cazare în acelaşi hotel pe Costa Brava.

 

Ziua 3. COSTA BRAVA – ZARAGOZA - MADRID (695 km)

Mic dejun. Plecare spre Madrid. Pe traseu oprire în Zaragoza, unde vizităm Basilica St. Maria del Pilar şi Catedrala La Seo del Salvador. Seara începem turul panoramic cu autocarul în capitala Spaniei: Piaţa şi Fântâna Cibele, Puerta del Sol, Piaţa Mayor, Bld. Grand Via, Piaţa Spaniei cu Monumentul lui Cervantes şi Palatul Regal. Cazare la Madrid.

 

Ziua 4. Madrid - El ESCORIAL (150 km)

Mic dejun. Utilizând transportul public, dedicăm întreaga dimineaţă explorării Palatului Regal şi faimosului Muzeu Prado. Timp liber în Madrid sau excursie la Escorial, simbol pentru rolul Spaniei lui Filip al II-lea în perioada Contra-Reformei. Mânăstirea, reşedinţa istorică a Regelui Spaniei, muzeu şi important nucleu de cultură, a fost declarata patrimoniu UNESCO. La întoarcerea spre Madrid, admirăm grandiosul monument din Vale de los Caidos. Cazare la Madrid.

 

Ziua 5. MADRID – ARANJUEZ – TOLEDO - CORDOBA (485km)

Mic dejun. Plecare spre Aranjuez, cu vizitarea Palatului (reşedinţa de vară a familiei regale) şi a grădinilor superbe care îl înconjoară. Urmează Toledo - fosta capitală a ţării, adevărat "oraş-muzeu” în care a trăit şi creat faimosul El Greco. Admirăm Catedrala, Sinagoga, Biserica San Juan, Podul San Martin şi zidurile fortăreţei medievale. Deplasarea continuă spre Andaluzia, cea mai impresionantă regiune a Spaniei. Seara, cazare la Cordoba.

 

Ziua 6. CORDOBA – SEVILLA - GIBRALTAR (395 km)

Mic dejun. Plecare spre Sevilla, al 4-lea oraş ca mărime din Spania, unde vizităm Piaţa Spaniei, Turnul de Aur, Bario Santa Cruz şi Palatul Alcazar. În apropiere de Alcazar se înalţă Catedrala, a 3-a din lume ca mărime. Străbatem sudul țării, pentru a ne caza în Algeciras. Excursie în Gibraltar, teritoriu britanic superb amplasat la poalele stâncii omonime. În rezervaţia Upper Rock, unde se urca (contra cost) cu microbuze locale, există o colonie de macaci, care încântă micii vizitatori, iar pentru pasionaţii de shopping, zona comercială a oraşului este un adevărat paradis. Întoarcere la hotel pentru cazare.

 

Ziua 7. ALGECIRAS - COSTA DEL SOL – CORDOBA - GRANADA (395 km)         

Mic dejun. Parcurgem turul Rivierei Costa del Sol, cu staţiuni renumite ca Torremolinos sau Marbella. Începem vizita în Cordoba, renumită prin Moscheea transformată în Catedrala după Reconquista - "Mezquita-Catedral” şi Juderia, vechiul cartier evreiesc, cu străduţe înguste şi balcoane cu flori. Seara sosire şi cazare la Granada.

 

Ziua 8. Granada - VALENCIA (450 km)           

Mic dejun. Începem vizita în Granada cu Alhambra (35 euro /pers. fara Palatul Nasrid - se încasează din agenție), cel mai important monument de artă islamică din Spania, reşedinţă a suveranilor mauri şi ulterior a Regilor Catolici. Aici admirăm vechea fortăreaţă Alcazaba, Grădinile şi Palatul Generalife, reşedinţa de vară a califilor, dar şi replica creştină a Palatului lui Carol al V-lea. Timp liber în centrul istoric pentru a vizita Catedrala cu renumita Capilla Real. Ne îndreptăm spre Valencia pentru cazare.

 

Ziua 9. VALENCIA - PortAventuraBARCELONA (360 km)           

Mic dejun. Tur de oraş în Valencia - centrul istoric cu străduţele sale înguste, Palacio del Marques de Dos Aguas în stil baroc şi Catedrala. Continuăm traseul spre Salou - staţiune de top de pe Costa Dorada, unde aveţi cateva ore la dispoziţie pentru a petrece timpul liber la plajă, în cafenele, restaurante sau magazine. Opţional, vă propunem PortAventura - cel mai mare parc de distracţii tematic din Europa şi al doilea de pe Glob, impresionant ca suprafaţă (35.000 mp), dar mai ales prin senzaţiile oferite. Cazare şi cină în Costa Brava.

 

Ziua 10. Barcelona -  CLUJ NAPOCA

Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor plecare spre Barcelona  unde ȋncepem turul de oraş cu Sagrada Familia, operă a arhitectului Gaudi, Palatul Regal, Parcul Guell, Grădina Botanică din Parcul Montjuic, celebra La Rambla, Piaţa Catalunia. Timp liber pentru shopping, vizitarea Muzeului Picasso. La ora 16:00 transfer la aeroport pentru zborul spre Cluj.  Sosire la Cluj  în jurul orei 23:50.

 

SERVICII INCLUSE IN PRET

 • Bilet avion  Wizz Air : Cluj Napoca –Barcelona si retur ; orele de zbor se pot modifica;
 • 1 Bagaj de cala/ pers.  de  23 kg.
 • Check-in online GRATUIT,  numai pentru turistii care solicita acest serviciu si care trimit pe e-mail la momentul inscrierii o copie dupa documentul de identitate cu care vor calatori (fie carte de identitate, fie pasaport). Turistii au obligatia sa prezinte in aeroport ticketul de imbarcare pe care il primesc de la agentia de turism la care au facut rezervarea.
 • transport cu autocar climatizat, clasificat 2 – 4*, exceptând ziua 4 (transport local contra cost);
 • 9 cazări cu mic dejun în hoteluri de 3* sau 2*;
 • BONUS 3 cine pentru cazările din Costa Brava;
 • ghid însoţitor din partea agenţiei în zilele 3 - 10 inclusiv, apoi asistenţă turistică

 

SERVICII NEINCLUSE IN PRET

 • Taxe aeroport + transfer aeroport - hotel- aeroport 195 €;
 • Check-in la aeroport, circa 10 - 12€ /pers pe sens
 • autocar local şi transport public în ziua 3 (conf. normelor AETR);
 • vizite opţionale: Alhambra (doritorii pot achita doar din ţară, la înscriere);
 • intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.

 

REDUCERe de până la 15% prin CUMULAREA reducerilor calculate după cum urmează:

 • FIRST MINUTE 5%  - REDUCERE pt achitarea a 30% avans din preţul excursiei până la 28.02.2017.
 • REDUCERE 2 – 6% pt. GRUPURI (minim 8 persoane pe acelaşi circuit şi aceeaşi dată de plecare) – vezi condiţii înscriere.
 • REDUCERE 3 – 5% pentru CLIENŢI FIDELI

Grup minim 25 persoane.

 

Date de plecare 2017 / euro    17.05, 07.06, 28.06, 16.08     Supliment single    Copil 6-12 ani   Al 3-lea adult in camerai 
Loc in camera dublă 605 195 575 585

 

ORAR DE ZBOR :  WIZZ AIR

Cluj – Avram Iancu    decolare ora 17.10        Aterizare Barcelona-El Prat      19.10

Barcelona-El Prat      decolare  ora 19.45         Aterizare Cluj – Avram Iancu   23.50

 

GRAD  de  REALIZARE

Pe acest program, în sezoanele 2013, 2014, 2015 şi 2016 s-au realizat 15 grupuri, din care 14 grupuri au beneficiat de autocare clasificate 3*şi 4*.

 

NOTE

1. În unele oraşe de pe traseu, autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.

2. Turistii inscrisi in acest circuit vor utiliza autocarul plecat pe programul similar cu grupul din tara.

3. Ordinea cazărilor şi vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se pot modifica, asigurând vizitarea tuturor obiectivelor din program.

4. Obiectivele din program marcate cu caractere bold italice se vizitează pe exterior.

5. Copiii beneficiază de reducere  doar pentru cazare în cameră cu doi adulţi.

6. Pentru explicaţiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

8.  Acest program este de tip „Compact” . Vă recomandăm să analizaţi în catalog lista circuitelor clasificate în funcţie de dificultate şi detaliile categoriilor de clasificare.

9. Asistenta turistica se refera la suportul oferit de agentia partenera din Costa Brava pentru ca turistii sa poata comunica mai eficient cu receptia sau restaurantul hotelului, sau in cazuri nedorite in care ar fi necesar ca turistii sa fie asistati daca necesita spitalizare, daca pierd documentele de identitate sau au alte incidente cu Politia locala, etc.

10. In anumite perioade, cursele se vor putea efectua si cu alte Companii de linie, care pot avea si escala.

11. Prețurile sunt valabile pentru un număr limitat de locuri la zbor, după epuizarea cărora, turiștii vor putea să își  dea acceptul pentru achitarea diferenței de tarif față de prețul din ziua achitării pachetului turistic.

 

ATENŢIE! Grupul NU VA AŞTEPTA turiştii care întârzie la îmbarcare.

Recomandările noastre:

ITALIA - SICILIA

ITALIA - SICILIA

ITALIA - SICILIA PALERMO - Riviera Ciclopilor – Catania – Taormina – SIRACUSA - Muntele Et...

de la 295 Euro

Vezi oferta completa

DUBAI

DUBAI

DUBAI GHANTOOT DUBAI Orasul stapaneste perfect arta de a construi si promova cele mai impr...

de la 595 Euro

Vezi oferta completa

INSULA ZAKYNTHOS

INSULA ZAKYNTHOS

INSULA ZAKYNTHOS - PELEPONEZ Zante – Kefallonia – Olimpia – Nafplio – Micene – Canalul Cor...

de la 345 Euro

Vezi oferta completa

TOSCANA (ITALIA)

TOSCANA (ITALIA)

ITALIA - Toscana si Cinque Terre Perioada: 29.09-04.10.2018 Preţ:340 Euro(valabil la 40 pl...

de la 320 Euro 29.sept. - 04 oct. 2018

Vezi oferta completa

SLOVENIA

SLOVENIA

SLOVENIA - țara din povești ! Perioada: 29 aprilie - 01 mai 2018 Preţ:180 Euro Early booki...

de la 168 Euro 29 aprilie - 01 mai 2018

Vezi oferta completa