Week-end In Maramures

Week-end In Maramures

de la 290 lei 11-12 august 2018 < Inapoi
Week-end In Maramures

WEEK-END în MARAMUREȘ

Perioada:11-12 august 2018

Preţ: 290 lei (preţ valabil la 40 plătitori)

 

ZIUA 1

 

Pornire din Oradea,parcarea din spatele Casei de cultură a sindicatelor la ora 7,30.Sosire în Carei,vizitarea castelului Károlyi din sec.XV-recent, frumos renovată.Continuăm deplasarea spre Negreşti Oaş.Vizitarea muzeului “Ţării Oaşului”în aer liber.Intrăm în casele mobilate tradiţional; facem cunoştinţă cu funcţionarea vechii mori de apă;ne familiarizăm cu producerea pălincii şi intrăm în micuţa biserică în stil oşenesc.Însoţiţi de cursul Tisei ajungem în Săpânţa.Localitatea este cunoscută pentru”cimitirul vesel” din jurul bisericii.
Pietrele de mormânt sculptate în lemn,prezintă plin de umor şi sarcasm aspecte din viaţa celor decedaţi. Pe Valea Izei ne oprim pentru a vizita ansamblul monahal Bârsana. Pe sub turnul clopotniţei ,pătrundem în incinta complexului şi urmând aleeile pietruite ajungem la biserică;altarul de vară;muzeu;ateliere şi chilii.
După vizitare ne îndreptăm spre staţiunea montană Borşa-aflată într-un cadru natural pitoresc. Cazare, cină. Plimbare prin staţiune.

 

ZIUA 2

 

Ne trezim de dimineaţă,pentru a ne putea îmbarca la ora 9,00 în „mocăniţa”-ultima cale ferată forestieră din Carpaţi.Şerpuim”printre munţi şi printre văi”,admirăm fantasticul peisaj,facem fotografii.La sosire în Paltin-plimbare şi  opţional posibilitate de servire a mesei. După masa sosire la gara de pornire Vişeul de Sus.Cu autocarul urmăm Valea Izei.Pe traseu opriri pentru a  admira porţile maramureşene frumos sculptate  şi biserica de lemn din Sat Şugatag din 1642.Urmăm traseul spre Baia Mare(vizitarea centrului). Ajungem seara în Oradea.

 

SERVICII INCLUSE IN PREȚ

- transport cu autocar 3* cu AC;

- cazare la hotel 3* in camere cu 2 paturi;

Supliment cameră single 50 lei.

- demipensiune (cină+mic dejun)

- insotitor din partea agentiei
 

SERVICII NEINCLUSE IN PREȚ

- intrările la obiective-aprox. 20 lei

- transportul cu mocăniţ~61 lei/adult; 47lei/pensionar, elevi 38 lei-se achită la agenţie

 

PREȚ VALABIL LA 40 PLĂTITORI

Copyright 2016 by Dominotours.ro, toate drepturile rezervate

Oradea, Strada Moscovei nr 8   |   Telefon: 0743-494713 / 0259-436.036   |   E-mail: domino.tours@yahoo.com

 

Licenta de turism: A4488, Brevet de turism: 72/1999 Asigurarea privind rambursarea de repatriere si/sau sumelor achitate in cazulinsolvabilitatii sau falimentului agentiei de turism: nr. I-43363

valabil pana la data 14.12.2016