Țările BALTICE & HELSINKI

de la 945 Euro 07-12 august 2018 < Inapoi
Țările BALTICE & HELSINKI

Țările BALTICE și HELSINKI

Perioada: 07-12 august 2018

Preţ: 965 Euro (valabil la min. 20 plătitori)

Early booking: 945 Euro-valabil până la 01.03.2018

 

Programul excursiei:

Ziua 1.

Pornire de la aeroportul Budapesta,cursă regulată.Sosire în capitala Lituaniei-Vilnius.Deplasare la castelul Trakai situat pe mijlocul lacului Galve;sediul de odinioară al cavalerilor.Cazare în Vilnius.Cină.

 

Ziua 2.

După micul dejun ,tur de oraș în Vilnius.Vizităm catedrala;biserica Sf.Ana;vedem clădirea universității și Poarta ZorilorApoi,călătorim  spre cel de-al doilea oraș ca mărime a țării, Kaunas.Scurtă plimbare:biserica Vytautas;domul; casa Perkun.Spre sfârșitul zile ajungem la ”Golgota lituaniană”-Muntele Crucilor-care dăinuie de secole.Cazare în Bauska;cină.

 

Ziua 3.

După micul dejun vizităm castelul Rundale ”Versailles-ul Balticului”proiectat de acel B.F Rastelli,care a realizat și Palatul de iarnă.Admirăm și minunatul parc în stil francez.Continuăm drumul spre Riga-capitala Letoniei. Centrul istoric face parte din patrimoniul UNESCO.Orașul se găsește pe malul Mării Baltice,la vărsarea râului Daugava.Turul de oraș ne oferă posibilitatea să vedem clădiri de la stilul gotic la secesionist:domul; catedrala Sf. Petru;Casa Capetelor Negre;poarta suedeză. Timp liber. Cazare și cină în Riga.

 

Ziua 4.

După micul dejun ne îndreptăm spre parcul național Gauja.Vizităm”Grădina Zeilor” unde ne așteaptă în perfectă armonie natura și construcțiile realizate de om: castelul,peștera de care se leagă legende, muzeul etnografic.Trecând prin Parnu,ajungem în capitala Estoniei - Tallin. Cazare,cină.

 

Ziua 5.

Mic dejun.Tallin este situat pe malul Gofului Finic.Orașul vechi este parte a patrimoniului UNESCO.Orașul mai păstrează 2 km de ziduri de apărare și 26 de turnuri de apărare.Hoinărim pe străduțe întortochiate, pitorești Vedem biserica Sf.Olaf;cartierul Toompea;piața centrală  cu primăria gotică și casele hanseatice.Cazare și cină la acelaș hotel. 

 

Ziua 6.

Dimineața devreme trecem cu bacul  spre capitala Finlandei,Helsinki.Orașul este situat pe malul mai multor golfuri,presărate cu insulițe și peninsule.Orașul de azi are multe spații verzi.Scurtă plimbare :piața,biserica din stâncă;monumentul Sibelius;obiectivele din p-ța Senatului.Transfer la aeroport. Îmbarcare spre Budapesta.

 

 

Servicii incluse în preţ: 
- transport cu avion,cursă regulată, cu 1 escală 

- cazare la hoteluri 3-4* în camere cu 2 paturi  

Supliment cam. single:180 Euro

- demipensiune-mic dejun+cină    

- transport cu bacul

- cond.grup & ghid

 

NU sunt incluse în preţ:     
- intrările la obiective aprox.40 euro

- asigurarea medicală şi storno-recomandate

- transfer la/de la aeroport 150 lei

 

Condiţii de participare

- carte de identitate sau pașaport valabil. Pentru copii sub 14 ani - pașaport

- pentru minorii neînsoşiţi de ambii părinţi acord parental

Copyright 2016 by Dominotours.ro, toate drepturile rezervate

Oradea, Strada Moscovei nr 8   |   Telefon: 0743-494713 / 0259-436.036   |   E-mail: domino.tours@yahoo.com

 

Licenta de turism: A4488, Brevet de turism: 72/1999 Asigurarea privind rambursarea de repatriere si/sau sumelor achitate in cazulinsolvabilitatii sau falimentului agentiei de turism: nr. I-43363

valabil pana la data 14.12.2016