ROMÂNIA - culorile toamnei !

de la 450 Lei 08 - 10 octombrie 2021 < Inapoi
ROMÂNIA - culorile toamnei !

România-culorile toamnei

 

Cascada Vălul Miresei-Fântânele-Sovata-Praid-Corund-Odorheiu Secuiesc-Dârjiu-Viscri-Sighișoara

 

Perioada: 08-10 octombrie 2021

Preț: 450 lei(valabil la 40 plătitori)

Early booking:420 lei până la 09 aprilie 2021

Acceptăm plata cu tichete de vacanță!

Programul excursiei

Ziua 1.

Pornire din Oradea,la ora 6,00  parcarea din spatele Casei de cultură a sindicatelor.După aproximativ 3ore, sosire la cascada Răchițele sau Vălul miresei una dintre cele mai frumoase cascade din România. Continuarea drumului spre lacul de baraj de la Beliș-Fântânele lung de 27 km.Plimbare pe baraj,fotografii. După masa ajungem la Sovata stațiune de renume național și internațional.Plimbare prin stațiune pe lângă vile cu arhitectură minunată și ,pe malul lacului Ursu, cu apă sărată.Cazare.

 

Ziua 2.

Mic dejun. Continuarea drumuluispre Praid-localitate a cărui nume este legat de mina de sare.Vizitarea salinei-deplasare cu autobuzul pană la adâncimea de 120 m(Orizontul 50) unde ne aşteaptă un orăşel  subteran cu locuri de joacă pentru copii;capelă ecumenică;locuri de recreere;cinematografâ3D;cafenea; farmacie cu produse naturiste,etc.Ajunși din nou la suprafață,ne îndreptăm spre Corund-cunoscut centru de ceramică. Plimbare pe strada principală- o adevărată expoziţie cu vânzare.Timp liber. Deplasare spre Odorheiu Secuiesc,localitate situată pe malulTârnavei Mari.Vizităm centrul istoric , care este concentrat în jurul pieței Primăriei.Apoi, pornim spre Băile Seiche unde vedem recent deschisul parc Mini Transilvania-40 din cele mai semnificative clădiri transilvănene în miniatură; precum și porțile secuiești care duc la mormântul lui Orbán Balázs,cunoscut etnograf,scriitor din sec. 19.Cazare.

 

Ziua 3.

După micul dejun,pornim spre biserica unitariană, fortificată din Dârjiu, datând din sec.13-14,renumită pentru picturile murale și frumusețea arhitecturii.Apoi ,ne îndreptăm spre Viscri.Biserica-cetate din localitate este datorită așezării,dimensiunii , structurii sale neschimbate una dintre cele mai frumoase din Transilvania.Vizitare.Continuarea drumului spre Sighișoara. Cetatea veche este un adevărat muzeu în aer liber și face parte din patrimoniul UNESCO. Admirăm Turnul cu Ceas;Biserica Mănăstirii; casa Dracula; urcăm pe Scara școlarilor și ajungem la Biserica din Deal.Timp liber.Pornire spre Oradea.Sosire seara.

 

SERVICII INCLUSE ÎN PREȚ

- transport cu autocar 3* cu AC

- 2 nopți cazare la hotel 3* camere duble. Supliment single: 130 lei / 2 nopți

- masă: mic dejun. Opțional: cină 100 lei/2 cine

- însoțitor din partea agenției

 

NU SUNT INCLUSE ÎN PREȚ

- intrțrile la obiective - aprox. 80 lei

 

CONDIȚII DE PARTICIPARE

- act de identitate valabil

Copyright 2016 by Dominotours.ro, toate drepturile rezervate

Oradea, Strada Moscovei nr 7   |   Telefon: 0743-494713 / 0259-436.036   |   E-mail: domino.tours@yahoo.com

 

Licenta de turism: A4488, Brevet de turism: 72/1999 Asigurarea privind rambursarea de repatriere si/sau sumelor achitate in cazulinsolvabilitatii sau falimentului agentiei de turism: nr. I-43363

valabil pana la data 14.12.2016