CIRCUIT ISRAEL

Pret: 515 Euro 19 - 23 noiembrie 2019
< Inapoi
CIRCUIT ISRAEL

CIRCUIT ISRAEL
5 zile/4 nopti, avion din Cluj-Napoca

perioada:  19 – 23 MAI  2019

EARLY BOOKING VALABIL PANA LA DATA DE  3 aprilie  2018
Tarif: 475 euro/persoana + taxe 25 euro/persoana (se achita in Israel)    


ZIUA 1. CLUJ-NAPOCA - TEL AVIV - MUNTELE SION - ZIDUL PLANGERII - BETHLEEM
Intalnire cu ghidul in Aeroportul International din Cluj Napoca la ora 04:00 si pregatire pentru formalitatile de imbarcare. La ora 6:25 deplasare cu avionul pe ruta Cluj-Napoca - Tel Aviv (aeroport Ben Gurion) cu aterizare la ora 9:25. Vom face un tur panoramic al orasului Tel Aviv, iar apoi ne indreptam spre Ierusalim si urcam pe Muntele Sion unde se afla Biserica Adormirii Maicii Domnului, la locul Cinei celei de Taina si vom vizita mormantul Regelui David. Intram in cetate prin Poarta Sionului, strabatem cartierul armean, apoi pe cel evreiesc si vizitam Zidul Plangerii sau Zidul de Vest. Vom merge apoi la Bethleem la Biserica Nasterii Domnului, in pestera unde s-a nascut Mesia. Cina si cazare in Bethleem la hotel 3/4*.

 

ZIUA 2. YAD VASHEM - MAREA MOARTA - MUNTELE ISPITIRII
Mic dejun. Incepem ziua cu vizita la Muzeul Holocaustului Yad Vashem, apoi vom pleca spre nordul Tarii Sfinte pe Valea Iordanului si vom merge la locul real al botezului in tinutul Betabara. Vom vizita Manastirea Sf. Gherasim si ajungem apoi la Marea Moarta (timp liber). De la Marea Moarta vom merge spre Ierihon unde vom vizita Asezamantul romanesc de la Ierihon, vedere panoramica asupra manastirii ridicata pe Muntele Ispitirii. Cina si cazare la hotel 3/4* in Bethleem.

 

ZIUA 3. MUNTELE MASLINILOR - VIA DOLOROSA - SFANTUL MORMANT
Mic dejun. Vom vizita: Muntele Maslinilor, manastirea ruseasca de pe Muntele Inaltarii - Eleon, Biserica Dominus Flevit (Domnul a plans); Gradina Ghetsimani cu Biserica Tuturor Natiunilor ( Biserica Patimilor lui Iisus) si biserica ce adaposteste mormantul Maicii Domnului din Gradina Ghetsimani. Continuam excursia intrand in Cetatea Ierusalim prin poarta Sf. Arhidiacon Stefan; se viziteaza casa Maicii Domnului si scaldatoarea Vitezda; se parcurge Via Dolorosa sau Drumul Crucii, cu cele 14 opriri: Biserica Sfantului Mormant, Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si toate paraclisele. Timp liber pentru cumparaturi. Cina si cazare la hotel 3/4* in Bethleem.

 

ZIUA 4. CANA GALILEII - NAZARETH - MAREA GALILEE - HAIFA - TIBERIAS
Mic dejun. Vizita in satul Cana Galileii la biserica situata pe locul unde Mantuitorul nostru Iisus Hristos a savarsit prima minune in Galileea - minunea preschimbarii apei in vin. Plecam spre nord in orasul Nazareth, unde vor fi vizitate: biserica situata in preajma izvorului Buna Vestire pictata de fratii Morosanu in anul 1977 si Biserica Bunei Vestiri. Optional plimbare pe Marea Galilee (10euro/persoana). Continuam excursia spre orasul Haifa, port la Marea Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vizitam Biserica Stella Maris (Steaua Marii), ce are altarul deasupra pesterii sfantului Prooroc Ilie Tezviteanul, Gradinile etajate Bahai - privire din exterior. Daca timpul ne permite scurta oprire la marea Mediterana, in orasul Haifa. Cina si cazare la hotel 3/4* in zona Tiberias/Nazareth.

 

ZIUA 5. TIBERIAS - TEL AVIV - CLUJ-NAPOCA
Dupa micul dejun matinal ne deplasam spre aeroport in vederea decolarii din Tel Aviv la ora 10:15. Aterizare in Cluj Napoca la ora 13:25.

 

Tarif early booking: 515 euro/persoana in camera dubla

*Reducere Client Fidel 10 eur/pers

+ taxe 25 euro/persoana (se achita in Israel)

Supliment camera single: + 120 euro
Reducere copil 2-12 ani: - 50 euro (valabila in cazul cazarii cu 2 adulti in camera)
Reducere 10 euro/adult in camera tripla

 

Tariful include:

 • bilet de avion Cluj-Napoca - Tel Aviv - Cluj-Napoca, taxe aeroport
 • bagaj de manamic ( 40x30x20)
 • 4 nopti cazare la hotel 3/4*cu demipensiune (categoria de stea este valabila si aferenta pentru Israel)    (3 nopti cazare in Bethleem si 1 noapte cazare in zona Tiberias)
 • transport local cu autocar/minibus modern (in functie de numarul de participanti)
 • vizitele si intrarile la obiectivele turistice mentionate in program
 • ghid vorbitor de limba romana, asistenta din partea agentiei pe toata perioada excursiei

 

Tariful nu include:

 • alte bagaje la cerere (tarifele sunt valabile doar daca se achita in agentie): wizz priority (aveti permisiunea de a aduce un troller suplimentar, cu dimensiunea maximă de 55×40× 23 cm in avion de 10kg (35 euro/bagaj),bagaj de cala de 20kg (95 euro/bagaj) compania aeriana poate majora taxa de bagaj
 • Plimbare cu barca pe Marea Galilee: 10 eur/persoana
 • Asigurarea storno si asigurare medicala: 79 ron
 • Taxe care se practica in Israel (25 euro/persoana)
 • Bauturi alcoolice sau racoritoare la mese

 

Grup minim: 35 persoane platitoare
Pentru grup 25 - 29 persoane: + 30 euro/persoana
Pentru grup 30 - 34 persoane: + 15 euro/persoana

 

Cazari: categoria 4*

Bethleem: Hotel Holy Family, Hotel St. Michel, Hotel Diamond sau similar

Tiberias: Hotel Nazareth Plaza, Hotel Ramada Hadera sau similar

 

Compania aeriana: Wizz Air
Orar de zbor: Cluj-Napoca 6:05 - Tel Aviv 9:05; Tel Aviv 9:55 - Cluj-Napoca 13:10


Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Client care a participat in ultimii cinci ani cel putin o data la excursie organizata de agentia de turism Cora Travel si poate fi identificat in baza de date a firmei. Reducerile sau avantajele mentionate la fiecare program aparte se aplica atat la agentia Cora Travel cat si la agentiile partenere.

 

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Se va achita pretul stipulat  in conditiile si la termenele stabilite in contractul cu clientul (avans 50% la inscriere si diferenta cu 30 de zile inainte de plecare). Dupa inscriere, beneficiarul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetului turistic nu a suferit modificari. Turistii au obligatia de a achita taxele suplimentare anuntate inainte de inceperea programului turistic, in cazul in care acestea vor aparea ca urmare a majorarii taxelor de aeroport, a taxelor de combustibil anuntate de compania aeriana transportatoare, a diferentei de schimb valutar.

In cazul în care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, el datoreaza Agentiei penalizări după cum urmeaza:

a) 50 % din pretul pachetului de servicii, dacă renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii;

b) 75 % din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 21-30 de zile inainte de data plecarii;

c) 100 % din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 21 zile inainte de plecare, pentru neprezentarea la program sau in cazul refuzului autoritatilor de a intra in strainatate.

Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor. In anumite situatii speciale, determinate de factori independenti de vointa noastra si in anumite conditii de forta majora, cazarea se efectueaza in hoteluri categorie similara (dupa cum a fost prezentat in program inca de la inscrierea turistilor). Programul turistic se desfasoara in baza contractelor externe incheiate.

Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite, etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii; 

Compania aviatica, fara a cere acordul agentiei de turism care deruleaza programul turistic, are dreptul de a modifica orele de zbor! Prin urmare, agentia nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea inscrisa in programul excursiei. Orice problema privind operarea zborului si actiunile adiacente acestuia  intra sub competenta transportatorului, biletul de avion reprezentand contractul intre pasager si compania aviatica.

In cazul deteriorarii sau pierderii bagajelor in timpul dinaintea zborului, zborului efectiv si dupa incheierea acestuia, compania aviatica este singura raspunzatoare si raspunde in fata pasagerilor. Distributia camerelor la hotel se face in momentul cazarii de catre receptioner. Orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei locale.

Categoría hotelurilor si a transportului este atribuita de Autoritatea Nationala de turism din fiecare tara, conform standardelor proprii. Hotelurile din program se nominalizeaza cu 1 saptamana inainte de plecare.

Pretul excursiilor optionale depinde de numarul de participanti iar zilele de desfasurare ale acestora depind de conditiile meteorologice din acea perioada. Toate aceste informatii sunt comunicate de catre reprezentantul agentiei locale. Eventualele reclamatii referitoare la excursiile optionale se fac direct la partenerul local, agentia noastra nefiind implicata in organizarea sau buna desfasurare a acestora;

Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 15 zile inainte de data plecarii, oferind alta varianta de excursie la un alt pret sau rambursarea sumelor achitate de turistul inscris.

 

ATENTIE!

Verificati documentele necesare calatoriei inainte de plecare - pasaport valabil  min. 6 luni de la data sosirii in tara ! Persoanele care detin alt tip de pasaport decat cel turistic (pasaport diplomatic, pasaport emis de catre alt stat decat Romania, etc) sunt rugate sa se intereseze in ce conditii pot calatori cu pasaportul pe care il detin.

Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu. Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea in Israel si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statul Israel.

Copiii sub 18 ani care calatoresc doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al parintelui care nu insoteste minorul, obtinut la notariat. Copiii sub 18 ani care calatoresc neinsotiti de nici unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti, obtinut la notariat, iar adultul insotitor trebuie sa prezinte cazierul judiciar.

TURIST: Am luat la cunostinta si sunt de acord cu cele mentionate mai sus si cu programul turistic:

Recomandările noastre:

INSULA ZAKYNTHOS

INSULA ZAKYNTHOS

INSULA ZAKYNTHOS - PELEPONEZ Zante – Kefallonia – Olimpia – Nafplio – Micene – Canalul Cor...

de la 345 Euro

Vezi oferta completa

ITALIA DE NORD

ITALIA DE NORD

ITALIA DE NORD Fascinația lacurilor Garda, Como, Maggiore. Perioada: 30 aprilie - 03 mai 2...

de la 285 Euro 30 aprilie - 03 mai 2020

Vezi oferta completa

PORTUGALIA

PORTUGALIA

PORTUGALIA (8 zile / 7 nopti) plecare din Cluj 24 septembrie - 01 octombrie 2019 Pret: 945...

de la 945 Euro 24 sept. - 01 oct. 2019

Vezi oferta completa

VENETIA - MURANO - TRIESTE

VENETIA - MURANO - TRIESTE

VENEȚIA - regina Mării Adriatice VENEȚIA - Murano - Trieste Perioada: 02 - 04 octombrie 20...

de la 195 Euro 02-04 octombrie 2020

Vezi oferta completa

BELGRAD -ZAGREB - LJUBLJANA

BELGRAD -ZAGREB - LJUBLJANA

3 zile ,3 capitale Belgrad-Zagreb-Ljubljana Perioada: 29-31 mai 2020 Preț:160 Euro (valabi...

de la 160 Euro 29-31 mai 2020

Vezi oferta completa